Extentrac

Το ExtenTrac® Elite

ExtenTrac® Elite είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μη χειρουργική συσκευή για τη θεραπεία πόνου στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης και στα πόδια.

Η ExtenTrac® Elite έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει την πίεση στις δομές που μπορεί να προκαλούν πόνο χαμηλά στην πλάτη μέσω αποσυμπίεσης των μεσοσπονδύλιων δίσκων και πτυχών των αρθρώσεων, δηλαδή, την ανακούφιση της σπονδυλικής στήλης με μετακινήσεις, αλλαγές θέσης και κίνηση.

Στην καρδιά της ExtenTrac® Elite βρίσκεται ένα σύστημα M3D και η τεχνολογία -(multi- directional αποσυμπίεση δίσκων) η πρώτη του είδους 3D συστήματος εντοπισμού θέσης της σπονδυλικής στήλης- η οποία επιτρέπει την εφαρμογή της αποσυμπίεσης από πολλαπλές κατευθύνσεις. Αυτό στοχεύει ειδικά το δίσκο, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συσκευές αποσυμπίεσης που περιορίζουν την εφαρμογή της μετακίνησης στην αξονική θέση.

Αντί να περιορίσει την κατεύθυνση της εφαρμοσμένης αποσυμπίεσης αξονικά ή γραμμικά, ExtenTrac® Elite με την τεχνολογία M3D ο θεραπευτής μπορεί εύκολα να εφαρμόσει εξατομικευμένη θεραπεία και να χρησιμοποιήσει αποδεδειγμένα μοναδική θεραπεία με βάση τα πρωτόκολλα της παθολογίας κάθε ασθενούς.

Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη άνεση στον ασθενή και υψηλότερα αποτελέσματα της θεραπείας.